ABOUT US

We Offer Services
It’s a Story About Our Team

Great things are done by a series of small things.

Beneficiile drumurilor de acces din beton / in 2023

martie 18, 2022 by admin0

Beneficiile drumurilor de acces din beton in 2022

Beneficii drumuri de acces din Beton

Clienții dumneavoastră vă întreabă vreodată despre avantajele unei alei de beton față de o alee asfaltată? De multe ori poate fi dificil de a convinge un proprietar care are inima lor setat pe asfalt să ia în considerare beton în loc, deoarece acestea sunt preocupat de costurile mai mari în avans. În această situație, ce puteți spune pentru a ajuta clienții să vadă betonul într-o lumină diferită? Iată patru motive pentru care betonul este o opțiune excelentă pentru drumurile de acces (și alte suprafețe cu trafic intens).

De ce să iei în considerare betonul, peste asfalt, pentru următorul proiect de alee?

  • Durează zeci de ani
  • Întreținere redusă
  • Costuri mai mici ale ciclului de viață
  • Poate fi extrem de personalizat și proiectat

Durabilitate

Betonul este o opțiune robustă care va dura până la 50 de ani, în funcție de climă și întreținere. Crăparea și purtarea pot apărea, desigur, dar betonul poate fi peticit și reparat. În comparație, asfaltul va dura aproximativ 20 de ani. În timp ce asfaltul este mai ușor de reparat, este, de asemenea, considerabil mai predispus la deteriorare și deteriorare, deoarece este mai moale decât betonul.

Atât asfaltul, cât și betonul au considerente climatice care afectează durabilitatea. Betonul poate fi sensibil la frigul extrem și poate cataramă, mai ales dacă nu este întreținut corespunzător. Pe de altă parte, moliciunea asfaltului îl face o opțiune mai puțin decât ideală pentru regiunile care se confruntă cu temperaturi ridicate. Asfaltul devine gooey atunci când este cald și apoi se întărește din nou atunci când temperatura scade. Acest ciclu de înmuiere și întărire poate face ca asfaltul să se îndoaie sau să se spargă în timp.

Întreținere

Betonul este o întreținere relativ scăzută. Acesta poate fi necesar să fie curățate cu o perie anual. Majoritatea contractorilor recomanda aplicarea sealer la fiecare câțiva ani, deoarece ajută la conservarea betonului, poate intensifica culorile, și face mai ușor de curățat. Mai important, sealers poate preveni deteriorarea de la cicluri de congelare-dezgheț menționate mai sus. Asfaltul este un material mai hands-on aleea. La șase până la douăsprezece luni de la instalare, o alee asfaltică ar trebui sigilată, iar acest proces trebuie repetat la fiecare trei până la cinci ani.

Costul ciclului de viață

Privind prețul inițial al betonului versus asfalt, acesta din urmă câștigă. Betonul poate fi de două-trei ori mai scump decât asfaltul, dar nu acesta este sfârșitul poveștii. Când te uiți la întregul ciclu de viață al ambelor materiale și la ceea ce vor costa în timpul vieții lor, betonul iese de obicei în top datorită duratei sale lungi de viață și a costurilor reduse de întreținere.

Opțiuni decorative

Beton amprentat / Beton dezactivat si Beton fosoforescent 

Nu există nici o comparație aici. Asfaltul este negru sau gri închis. Sigur, betonul este gri pal, dar mulți proprietari de case nu sunt conștienți de cât de personalizabil poate fi datorită ștampilelor de beton Proline și opțiunilor de culoare aproape nesfârșite. Betonul poate fi ștampilat pentru a arăta ca practic orice alt material; pietre, cărămidă, țiglă și chiar lemn, de exemplu. Cu produse de nuanțare și colorare, betonul poate fi cu adevărat o operă de artă.

Pentru a rezuma

  • Betonul este mai durabil.
  • Betonul are o durată medie de viață de 50 de ani.
  • Singura întreținere necesară este aplicarea sigilantului la fiecare câțiva ani.
  • Betonul poate fi ștampilat cu modele, texturi și modele
  • Betonul poate fi colorat și colorat cu diferite culori și finisaje.

Găsiți totul pentru proiectul dvs.

Beton Dezactivat  are linia completă de betoane decorative: beton amprentat ,beton dezactivat si beton fosofrescent , culori și multe altele. Nu ezitați să ne sunati la  0757502776 cu orice întrebări. Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări și pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune produse pentru curtea dumeavoastra!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


𝐒𝐮𝐧𝐚 𝐚𝐜𝐮𝐦 𝟬𝟳𝟱𝟯-𝟲𝟴𝟴-𝟬𝟲𝟮