ABOUT US

We Offer Services
It’s a Story About Our Team

Great things are done by a series of small things.

Beton dezactivat judetul Arad

decembrie 27, 2022 by admin0
beton-dezactivat-1200x900.jpg

Beton dezactivat judetul Arad

Beton dezactivat judetul Arad:Arad, Pecica, Santana, Lipova, Ineu, Chisineu Cris, Nadlac, Curtici, Pancota si Sebis
beton dezactivat judetul arad

 

Beton dezactivat judetul Arad este din ce în ce mai apreciat de persoane fizice datorită calităților sale estetice și numeroaselor posibilități decorative pe care le oferă. Face posibilă realizarea unei căi de grădină, a unei terase din beton, este un beton decorativ, de asemenea, perfect pentru o alee frumoasă. Are aspectul unei alei de pietriș, dar fără dezavantaje. Vă oferim toate informațiile despre betonul dezactivat, implementarea și prețul acestuia.

Ce este betonul dezactivat judetul Arad?

Ceea ce caracterizează cel mai bine betonul dezactivat este aspectul său dur și granular care dezvăluie pietrișul, aducând o notă foarte estetică exterioarelor tale, spre deosebire de beton, de exemplu. Este un beton normal care conține pietrișuri mari, numite agregate și pietricele. Acestea pot varia în nuanțe. Cimentul care va lega pietricele și pietriș este de obicei de culoare albă sau gri.beton dezactivat arad

Toată lumea poate alege nuanța care li se potrivește prin adăugarea de pigmenți la preparat, tot din acest motiv acest beton este foarte decorativ, deoarece vă oferă o anumită libertate în ceea ce privește aspectul său final. Odată ce l-ați pus jos, acesta este pulverizat cu un dezactivator și spălat cu o mașină de spălat sub presiune, astfel încât agregatele și pietricele să reapară. Este foarte rezistent chiar și pe vreme rea. Îl puteți vedea pe multe trotuare sau în centrele pietonale ale orașului, cu siguranță și pentru că necesită puțină întreținere.

Caracteristici beton dezactivat judetul Arad

Betonul dezactivat Arad are proprietăți foarte interesante: este perfect rezistent la vremea rea și poate fi folosit pe terenuri de orice fel. Are calități apreciabile anti-alunecare, deoarece este dur la atingere datorită agregatelor de pe suprafață. Prin urmare, poate constitui o plajă sigură la piscină.

Ştii?

De asemenea, poate împodobi podeaua unei băi, cu condiția să alegeți pietricele care sunt mai moi la atingere. Beneficiezi de calitatile anti-alunecare fara rugozitatea care ar fi foarte neplacuta.

O altă calitate incontestabilă, oferă o gamă largă de opțiuni posibile, în special în ceea ce privește aspectul și culorile, ceea ce face posibilă realizarea unui beton personalizat. Oferă o valoare adăugată reală din punct de vedere estetic și decorativ. În funcție de agregatul ales sau de mărimea pietricelelor, aspectul diferă complet, prin urmare, puteți opta pentru finisajele care vă seduc cu atât mai ușor cu cât ofertele în ceea ce privește culoarea sunt foarte largi.

Alegeți culoarea agregatelor care vor fi vizibile mai târziu, dar și culoarea betonului care leagă totul. Cimentul alb sau pigmenții pe care îi adăugați la preparat sunt cei care colorează betonul. Cu toate acestea, culoarea pietrișului joacă, de asemenea, un rol în aspectul său decorativ. Companiile specializate oferă o gamă largă de tonuri, de la alb la negru, bej, galben, portocaliu, roz, roșu sau gri. Pigmenții sunt acolo pentru a nuanța cimentul și, din nou, alegerea este excelentă: verde, albastru, alb, portocaliu, roșu, galben, maro, negru … Totul este posibil în funcție de nevoile și gusturile tale. Cimentul alb este folosit pentru betonul alb, dar și pentru a ușura anumite nuanțe obținute cu pigmenți pentru a le personaliza pe deplin.

După cum puteți vedea, puteți da betonului aspectul decorativ pe care îl doriți, alegând dimensiunea agregatelor și culoarea lor, precum și cea a cimentului de legare.

Când ar trebui utilizat betonul dezactivat Arad?

beton dezactivatDacă betonul dezactivat este folosit de profesioniști, acesta este, de asemenea, din ce în ce mai utilizat de persoane fizice. Se găsește în principal în căi de garaj sau grădină, pe terase și plaje de piscină. Este potrivit în special pentru utilizarea în aer liber datorită calităților sale de rezistență la temperatură și intemperii.

Sfatul nostru

Dacă doriți să faceți o plajă de piscină, optați pentru agregate sau pietricele care sunt suficient de moi la atingere, astfel încât să puteți merge desculț pe ele fără probleme. De asemenea, puteți utiliza beton imprimat.

Înainte de a pune betonul dezactivat în exterior, podeaua trebuie să fie nivelată și casată cu plasă sudată.

Avantaje și dezavantaje beton dezactivat judetul Arad

Beton dezactivat Arad are multe avantaje, dar și unele dezavantaje pe care le rezumăm aici:

Dezavantajele:

 • Instalarea este mai dificilă, mai lungă și mai tehnică decât pentru o placă de beton convențională. Trebuie adăugată o îmbinare de contracție și trebuie drenată apa.
 • Costul său este mai mare decât pentru betonul simplu.
 • Ar trebui să fie spălat în mod regulat cu multă apă.

Avantajele:

 • Are o adevărată valoare adăugată estetică și permite să aducă o notă decorativă, personalizată și unică exterioarelor sale.
 • Gama larga de culori si agregate ofera o gama infinita de posibilitati in functie de dorintele si gusturile fiecaruia.
 • Este foarte rezistent la toate condițiile meteorologice, chiar și cele mai extreme, precum și la șocurile termice. Are o durată de viață foarte lungă.
 • Este foarte simplu de întreținut.
 • Este perfect antiderapant din cauza aspectului său granulat la suprafață, ceea ce îl face, de asemenea, tot farmecul.
 • Rămâne rece chiar și vara.
 • Punerea sa în aplicare este rapidă, este posibil să se acopere o suprafață cuprinsă între 100 și 150 m² pe zi.

Cum se face și se instalează betonul dezactivat?

Pași dezactivați instalarea betonuluiBetonul dezactivat este pregătit în mai multe etape:

Primul pas este pregătirea site-ului: odată ce ați delimitat zona pe care doriți să o acoperiți cu betonul dezactivat, va trebui să o săpați. În general, plătiți pe 16 cm numai pentru o pasarelă pietonală și pe 25 cm pentru o alee (mașină ușoară). Apoi, trebuie să compactați solul cu orice mijloace pentru a împacheta în mod corespunzător suportul. În zonele umede, poate fi necesar să se sapă mai adânc și să se umple cu pietricele sau „toți veniții”, ceea ce va asigura drenajul dedesubt. Tamp sol prin furnizarea de o pantă de aproximativ 1cm pentru 2 metri pentru a evacua apa de ploaie. Așezați cofrajele pe laturi și ajustați înălțimea lor în funcție de grosimea plăcii viitoare; Nivelarea, alinierea acestor elemente și un atașament puternic, dar ușor detașabil, vor determina succesul afacerii dvs.

Atent! Această muncă trebuie făcută cu grijă, nu ezitați să cereți sfaturi de la mai multe cunoștințe.

Pavele care va trage marginile aleea poate servi, de asemenea, ca cofraje, dar acestea vor trebui să fie blocate și aranjate la o înălțime bună și va fi necesar să le protejeze cu lipici tapet sau impermeabilizare, astfel încât acestea nu sunt murdare de beton. Odată ce acest pas este finalizat, veți putea turna betonul.

De asemenea, asigurați rosturi de dilatare prin plasarea unor tije specifice din PVC în jurul fiecărui punct singular și la fiecare 2 sau 3 metri liniari. Ele sunt esențiale pentru a evita deformarea structurii. Este mai ușor să le eliminați înainte de a turna betonul prin sigilarea lor la nivel și la înălțimea potrivită. Ele vor servi ca referință și suport pentru desenul de beton și pot face posibilă împărțirea realizării plăcii.

Al doilea pas: concretizarea. Puteți avea betonul livrat „gata” de un „vârf de filare” sau o puteți face singur cu câțiva prieteni pentru a acționa rapid, deoarece betonul se întărește foarte repede. Iată diferiții pași de urmat.

 • Determinarea în m3 este foarte important pentru a obține un rezultat care să răspundă așteptărilor dumneavoastră. Este nevoie de 1 volum de ciment pentru 2 volume de nisip și 3 volume de agregate, pietriș sau pietricele.
 • Apoi turnați pigmentul în mixerul de beton, acordând atenție dozei pentru a ajunge la umbra dorită.
 • Se amestecă uscat.
 • Adăugați treptat apa pentru a ajunge la un mortar de consistență fluidă, dar pasta rezultată nu trebuie să fie prea lichidă sau prea uscată.
 • Cantitatea de apă poate varia în funcție de gradul de umiditate al nisipului.
Citiți și Cum se estimează costul lucrărilor de renovare?

Sfatul nostru

Dacă trebuie să lucrați betonul dezactivat de mai multe ori, cântăriți bine pigmentul adăugat, astfel încât umbra să fie perfect uniformă peste tot.

Pasul trei: punerea în aplicare. Odată ce ați răspândit betonul pe suprafața dorită, tot ce rămâne este să aplicați următoarele tehnici pentru a obține aspectul dorit:

 • Odată ce betonul a fost turnat, acesta trebuie să fie dispersat cu o lopată, tras cu o greblă, tasat, nivelat prin alunecarea unei rigle pe plăcile de cofraje prin deplasarea înainte și înapoi de la stânga la dreapta și călcâiul corect pentru a uniformiza suprafața.
 • Apoi aplicați retardantul de setare, dacă este necesar, precum și produsul de dezactivare prin pulverizarea solului de îndată ce ați finalizat primul pas. Acesta din urmă face posibilă aducerea cimentului la suprafață.
 • După aproximativ 12 până la 48 de ore, folosind o mașină de spălat sub presiune de cel puțin 180 bar, îndepărtați stratul de suprafață de mortar care se află pe suprafața betonului încă proaspăt, dezvăluind treptat agregatele. Este un tratament de mare precizie care oferă posibilitatea de a săpa mai mult sau mai puțin suprafața betonului și care va da aspectul granulat solului.
 • În cele din urmă, treceți la finisajul care constă în protejarea acestei noi podele cu un agent de impermeabilizare care îl va proteja de spume sau pete de hidrocarburi și diverse murdării

Mici detalii

Puteți merge perfect pe beton după 24 de ore, dar pentru o mașină, trebuie să așteptați 5 până la 6 zile pentru a se usca.

Preț beton dezactivat judetul Arad

Preț beton dezactivat m2Prețul betonului variază în funcție de anumite criterii:

 • închirierea de echipamente, cum ar fi betoniera sau karcherul.
 • spalier, fier etc.
 • prețul materialelor care se pot schimba în funcție de locul în care le cumpărați.
 • realizarea singur sau prin apelarea la profesioniști.

Prețul betonului dezactivat variază între 150 și 200 de euro pe m3, preț care poate fluctua în funcție de materiale.

Prețul de stabilire a betonului dezactivat de un profesionist variază între 70 și 130 de euro pe m².

Betonul dezactivat este mai scump decât betonul convențional, dar nu trebuie să-l acoperiți cu un alt strat de acoperire, deoarece este un beton decorativ. Pentru o terasă de 20 m², un beton tradițional te costă 600 de euro TTC la care trebuie adăugat acoperirea unui preț de 8 până la 60 de euro pe m² și instalarea la 40 de euro pe m² în medie. În betonul dezactivat, vă va costa 640 de euro fără instalare.

Pe scurt: dacă angajați un profesionist, betonul dezactivat vă va costa:

 • De la 110 la 130 de euro pe m² (all inclusive) pentru o suprafață mai mică de 50 m²;
 • De la 70 la 110 euro pe m² (all inclusive) pentru o suprafață de peste 50 m².

Dacă o faci singur: (ordinul de mărime)

 • Pentru o suprafață mai mică de 25 m², va trebui să plătiți 150 de euro pe m²;
 • Pentru o suprafață mare, prețul este de 30 de euro pe m².

Dacă site-ul este realizat de un profesionist:

Prețul de instalare all-inclusive (terasamente, cofraje, pavaje, costul materialelor și instalare):

 • pentru o suprafață de 1 până la 25 m², este necesar să se conteze pe 160 până la 190 de euro pe m²;
 • pentru o suprafață de 25 până la 50 m², este necesar să se conteze pe 80 până la 100 de euro pe m²;
 • pentru o suprafață de 50 până la 100 m², este necesar să se conteze pe 50 până la 70 de euro pe m²;
 • Pentru o suprafață de 100 până la 200 m², este necesar să se conteze pe 40 până la 60 de euro pe m².

Acum ai toate cărțile în mână pentru a-ți face calea de grădină sau garajul, terasa sau plaja de la piscină în condiții foarte bune.

Cere oferta de pret

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


𝐒𝐮𝐧𝐚 𝐚𝐜𝐮𝐦 𝟬𝟳𝟱𝟯-𝟲𝟴𝟴-𝟬𝟲𝟮