ABOUT US

We Offer Services
It’s a Story About Our Team

Great things are done by a series of small things.

Intretinere Beton Amprentat

martie 18, 2022 by admin0
31435294_2116123735287846_1005160365094021562_n.jpg

Intretinere Beton Amprentat

Suprafețe din beton amprentat: 4 sfaturi de întreținere beton amprentat

Nimic nu se compară cu un „aspect complet nou”. Cu toate acestea, dacă nu este întreținută în mod corespunzător, majoritatea lucrurilor existente își pierd strălucirea. Chiar și cu ceva la fel de durabil ca betonul ștampilat, acest lucru ar putea fi cazul, dar totuși, nu trebuie să fie. Fie că este vorba terase, trotuar, sau chiar o podea interioară, upgrade-ul este uimitoare. Acesta poate menține frumusețea și strălucirea timp de mulți ani, dacă este îngrijit în mod corespunzător. Iata cateva indicii utile pentru pastrarea suprafetelor din beton stampilat la tine acasa in stare excelenta pentru o perioada indelungata de timp.Suprafețe din beton amprentat: 4 sfaturi de întreținere

 

Mențineți un program de curățare

Trebuie să curățați terasa de beton ștampilat sau orice altă suprafață în mod regulat să-l păstrați în formă bună. Daca ai un program foarte agitat, poti angaja specialisti care sa iti curete si sa iti intretina locuinta pentru tine, reducandu-ti volumul de munca.

 

Betonul amprentat trebuie sigilat și re-sigilat în mod regulat.

Un sealer din beton este necesar pentru a păstra orice suprafață ștampilat în căutarea excelent în timp ce, de asemenea, prelungirea duratei sale de viață. Murdăria, resturile, petele de beton sau chiar petele de ciment vă pot degrada terasa și alte suprafețe. Substanțele chimice și apa au un timp mai ușor de trecere prin porii betonului ștanțat. Dacă trec, lespedea ta va fi vulnerabilă la deteriorare. Utilizarea unui sealer poate rectifica această problemă, dar este esențial să angajați un profesionist pentru a executa corect lucrarea.

 

De îndată ce descoperiți o pată, îndepărtați-o cât mai repede posibil.

Cel mai rău lucru care se poate întâmpla cu proprietatea dumneavoastră este o pată de beton. Va trebui să urmăriți suprafețele și să vă asigurați că orice pete proaspete sunt curățate înainte de a se instala. Acest lucru se poate face atunci când curățați sau ori de câte ori vedeți o pată.

 

Păstrarea apei de la condensare

Dacă vedeți o piscină cu apă pe betonul ștampilat, va trebui să vă dați seama cum să o scoateți. Bazinele de apă de pe suprafețele de beton stimulează formarea mucegaiului și a mucegaiului, ambele degradând betonul.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


𝐒𝐮𝐧𝐚 𝐚𝐜𝐮𝐦 𝟬𝟳𝟱𝟯-𝟲𝟴𝟴-𝟬𝟲𝟮