ABOUT US

We Offer Services
It’s a Story About Our Team

Great things are done by a series of small things.

Pret beton dezactivat 2023

aprilie 2, 2022 by admin0
275980467_334019585416579_9032419796884614241_n-1200x800.jpg

Pret beton dezactivat 2022

Pret beton dezactivat 2022

Pret beton dezactivat 2022 :Care este prețul pe m2 de beton dezactivat? Cât costă turnarea betonului dezactivat de un profesionist? Care sunt avantajele acestui beton decorativ? Pentru ce utilizări este destinată instalarea acestui beton? costul betonului dezactivat pentru o terasa? Diy de locuri de muncă vă spun totul despre beton dezactivat.

Foarte similar cu betonul spălat, betonul dezactivat este betonul clasic. imbogatit cu pietris sau pietricele, uneori vopsite, dupa dorinte si proiecte. Se spune că este „dezactivat”, deoarece odată ce betonul este turnat, stratul de suprafață al mortarului este îndepărtat cu un dispozitiv de curățare de înaltă presiune pentru a evidenția agregatul. Betonul puternic, estetic, durabil, dezactivat este materialul ideal pentru proiectele tale in aer liber.

 

Prețul pe m2 de beton dezactivat

 

Care sunt factorii care afectează prețul pe m2 de beton dezactivat? Desfășurați-vă munca specifică cunoscând prețurile.

 

Factorii care influențează prețul betonului dezactivat

Nu este ușor să evaluezi prețul unei realizări în beton dezactivat, deoarece multe criterii pot influența costul lucrării tale concrete. Prin urmare, este important să le studiați înainte de a începe lucrările de zidărie:

  • Suprafața de acoperit, precum și grosimea construcției care va determina volumul de beton necesar. Cu cât volumul este mai mare, cu atât mai mult beton dezactivat veți avea nevoie, prin urmare,
  • L „starea terenului pe care trebuie turnat betonul dezactivat. Pentru terenurile în stare proastă sau pe o pantă, va fi necesară terasamentul,
  • prețul forței de muncă care poate varia foarte mult de la un meșter la altul dacă doriți ca site-ul să fie realizat de un excavator,
  • prețurile materialelor care pot varia de la un magazin la altul,
  • Închirierea de echipamente, cum ar fi închirierea unui mixer de beton, o mașină de spălat sub presiune, un camion mixer de beton pentru suprafețe mari de beton, etc.

Pentru a evita surprizele neplăcute, vă recomandăm să obțineți un citat de zidărie de la meșterii din zidărie pentru munca dumneavoastră de beton.

 

Prețul pe m2 de beton dezactivat.

Ca o indicație, aproximativ 30 de euro pe m2 sunt necesari pentru suprafețe mari sau până la 150 de euro pentru suprafețe mai mici (mai puțin de 25 m2) pentru turnarea betonului dezactivat. Acest preț include materialele și costul forței de muncă (fără a include taxele), dar nu include lucrările de pregătire a șantierului, cum ar fi lucrările de terasament efectuate de un excavator.

Puteți face betonul dezactivat pe cont propriu, dar va trebui să țineți cont de diferitele componente esențiale pentru fabricarea manuală a betonului dezactivat:

  • Achiziționarea de ciment, beton,
  • Achiziționarea de agregate,
  • Achiziționarea sau închirierea de echipamente de construcții: betonieră, curățător.

Toate aceste componente din beton sunt disponibile pentru a cumpăra în magazine de îmbunătățire acasă, cum ar fi Leroy Merlin, de exemplu, la un preț foarte atractiv. Cel mai complicat este transportul pungilor de ciment și beton care sunt voluminoase și, mai presus de toate, foarte grele de transportat. În cele mai multe lucrări de beton, este necesar să se închirieze o furgonetă, al cărei preț de închiriere se adaugă la costul total al site-ului de beton dezactivat. Odată ce toate aceste materiale sunt la dispoziția dumneavoastră, fabricarea de beton decorativ necesită cunoașterea dozele pentru a face betonul detaliat mai jos.

 

Costul de stabilire a betonului dezactivat.

 

Este dificil să se efectueze numai lucrări concrete. Studiați costul instalării betonului dezactivat profesional față de costurile unei singure instalații.

 

Costul plasării betonului dezactivat printr-un profesionist.

Costul unui proiect concret dezactivat este o investiție care va depinde de mai mulți factori, printre care:

  • Numărul de m2 care trebuie acoperit. Sub 50 m2, veți plăti un preț ridicat pentru achiziționarea instalației de beton dezactivat,
  • Grosimea betonului dezactivat care va varia cantitățile necesare,
  • Pregătirea terenului necesită terasamente în prealabil? Dacă da, va trebui să plătiți mai mult,
  • Costul forței de muncă.

Aceste criterii diferite vor avea un impact imediat asupra prețului pe m2 de beton dezactivat. În funcție de tipul de construcție, prețul pe m2 va scădea, dacă suprafața care urmează să fie acoperită este mai mare. De exemplu, pentru a face o terasă din beton:

  • Pentru o suprafață cuprinsă între 25 și 50 m², costă 100 și 150 de euro pe m2 + o pregătire a suprafeței (dacă este necesar) de aproximativ 20 până la 30 de euro pe m2,
  • Pentru o suprafață cuprinsă între 51 și 150 m², ar trebui să planificați între 50 și 90 de euro pe m² + o pregătire a suprafeței (dacă este necesar) de aproximativ 20 până la 35 de euro pe m2.

Faceți un buget pentru instalarea betonului dezactivat.

Dacă decideți să efectuați lucrări care necesită instalarea betonului dezactivat, nu ezitați să contactați mai mulți profesioniști și să comparați bugetele pe care vi le vor oferi. Pentru a obține o ofertă de lucru relevantă din beton dezactivat, vă sfătuim să furnizați multe detalii despre natura proiectului dvs.

 

 

De ce să alegi betonul dezactivat?

 

Betonul dezactivat este un amestec de ciment, apă și agregate. Pentru a evidenția agregatele, stratul de suprafață al mortarului este îndepărtat cu un dispozitiv de curățare de înaltă presiune, la 8 până la 48 de ore după turnarea betonului. Adăugarea de agregate la beton este cea care îi conferă un avantaj estetic față de betonul tradițional. Redarea finală a produsului va depinde de agregatele adăugate cimentului: există diferite forme și mai multe culori. Știți că este, de asemenea, posibil să personalizați articulațiile prin schimbarea culorii cimentului.

 

Avantajele betonului dezactivat

În primul rând, betonul dezactivat prezintă o durată de viață destul de lungă, între 15 și 25 de ani, pe lângă rezistența excelentă, ceea ce îl face un material foarte rezistent. Chiar dacă se recomandă instalarea acestuia de către un profesionist, instalarea betonului dezactivat este rapidă și ușor de implementat. Reprezentare antiderapantă Datorită prezenței agregatelor și a întreținerii ușoare, betonul dezactivat este acoperirea ideală pentru terasele de pe pasarelele sau căile de acces la piscina dvs. Oferă un confort foarte bun la mers și este destul de capabil să reziste la trecerea vehiculelor ușoare (inclusiv manevre la fața locului).

După cum am specificat mai sus, betonul dezactivat este personalizabil în funcție de dorințele dvs., datorită diferitelor culori și dimensiuni ale agregatelor disponibile pe piață.

 

Ce să faci cu betonul dezactivat?

În general, betonul dezactivat este destinat doar utilizării în aer liber pentru a crea, de exemplu, o terasă, un garaj sau o potecă de grădină sau chiar pentru a îmbrăca căile de acces la o piscină. Dar este, de asemenea, posibil să-l utilizați în interiorul unei clădiri pentru a proiecta podeaua unei băi, de exemplu. În acest caz, pietrișul poate fi înlocuit cu pietricele, mai confortabile și mai estetice. Prin urmare, betonul dezactivat este potrivit pentru toate tipurile de betonare.

În locurile publice exterioare, betonul dezactivat este utilizat pentru construcția de drumuri urbane, piste de biciclete, parcări, curți școlare, treceri de pietoni etc.

 

 

Plasarea betonului dezactivat pentru a face o alee.

 

Care este doza de beton dezactivat pe m2?

Pentru a obține o doză perfectă de beton dezactivat, este recomandabil să amestecați un volum de ciment pentru două volume de nisip și trei volume de agregate (sau pietricele dacă vă căptușiți baia). Înainte de a amesteca aceste trei ingrediente uscate în mixerul de ciment, puteți adăuga pigment dacă doriți să obțineți un mortar vopsit. Apoi, trebuie doar să adăugați cantitatea necesară de apă până când obțineți consistența ideală, adică suficient de fluidă, fără a vă usca. Nu este posibil să se recomande un anumit volum de apă pentru a face beton dezactivat, deoarece doza va depinde de conținutul de umiditate al nisipului.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


𝐒𝐮𝐧𝐚 𝐚𝐜𝐮𝐦 𝟬𝟳𝟱𝟯-𝟲𝟴𝟴-𝟬𝟲𝟮